onsdag 20 maj 2009

På Söndag


Nu har det blivit bestämt att på söndag får vi träffa valparna igen. Dom växer så det knakar. När jag pratade med Camilla i telefonen, pep dom som galningar. Camilla sa att dom ville ha mat. Suucckk så gulliga dom är. Vi hoppas få med våran granntös. Hon var helt tokig i Östen, och blev jätteledsen när han gick bort. Så nu går hon och väntar på Jarre. Vi får hjälp utan att vi ber om det. Hon kunde komma flera gånger varje dag och fråga om inte hon fick ta en promenad, med Östen. Självklart fick hon det. För Östen var lika glad i henne som hon i honom. Sedan kunde dom vara borta i en timma. Det var två stycken verkligen gillade varan. Jag hoppas att det kommer att funka lika bra mellan henne och Jarre.

4 kommentarer:

  1. Det är väl roligt när man har en hund som är omtyckt. Det bästa är ju att de får träffas när valpen är liten. En stor scfäfer kan ju vara skräck injagande, folk har ju ofta förutfattade meningar, det är bara gulligt när det är smått. Jag tror nog eran granntös får lika mycket nöje av Jarre som ni. Ha det gott:)))

    SvaraRadera
  2. Herreguud vilken söt bild..:)

    SvaraRadera
  3. Det är jätte kul att granntösen är intresserad. Hon och Östen hade jättekul ihop. Och vi vill att hon skall vara med från början. Hon älskar djur allment, och får inte ha hund själv. Så hon får låna våran.

    SvaraRadera
  4. Visst är det en fin bild. Nu hoppas jag att dom inte bara sover när vi är där på söndag.

    SvaraRadera