torsdag 18 juni 2009

Idag har vi promenerat runt kvarteret tre gånger i koppel. Det har funkat jättebra. Jarre har hållit på med sin favorit syssla, nämligen att äta sten. Det låter som om han äter kandisocker. Då blir inte husse och matte glada, och skall ta stenen ifrån honom. "Då springer jag iväg. För jag har kommit på att dom skall ta stenen ifrån mig". Bus vovve.
Han är jätteduktig att tala om att han är kissig. Men att han vill bajsa går så där. Det kan hända en olycka på golvet. Så nu passar vi honom när vi tror att det kan vara dax.
Maten med laxsmak som vi fick med när vi hämtade honom, faller honom inte i smaken. Så vi testade den vi köpte med kyckling smak. Den är jättegod. Så nu äter han som han ska. Blev lite oroliga för att han inte var intresserad av maten. Så vi testade att byta smak och det fungerade.

Husse är idolen. Men matte börjar bli intressant Det beror nog på att matte jobbade ibörjan och det var Jarre och husse hemma. Då blir ju han tryggast.


Men att mysa i mattes knä är bra. Där kan han ligga hur länge som helst.


5 kommentarer:

  1. Så underbart go han ser ut lille Jarre.Det du beskriver låter precis som Joyce, fast hon har inte gjort det stora inne mer än dan hon kom hem. Men hon käkar sten som värsta stenkross, och maten gillar hon inte nått större. Jag har fått slänga ut det på golvet eller hällt i fil. Men jag har oxå varit inne på att byta till kyckling och har det funkat för Jarre så går det säkert för Joyce med.Det är ju onödigt att behöva hiva massa käk varje dag.
    Vi kanske skulle träffas nån dag och låta dom busa av sig? vad säger du om det??
    Ha det gott alla tre:)))

    SvaraRadera
  2. Att byta smak fungerade kanon. jag träffar er jättejärna någon dag. har inget planerat. maila vilken dag som passar er bäst.

    SvaraRadera
  3. Vi kan väl höras av i början på veckan eller så?

    SvaraRadera
  4. Ha en trevlig midsommar med världens bästa hanvalp...:)

    SvaraRadera
  5. det låter bra. det hade varit roligat att om fick busa lite.

    glad midsommar BM med världens bästa unghund.

    SvaraRadera