lördag 20 juni 2009

Idag har det varit en händelserik dag i Jarres liv. Först busade han och husse, sedan blev det promenad. Ibörjan på promenaden gick vi förbi Östens bästa vän Morris. Jag har alltid tyckt att Morris har varit en "liten" hund i jämfört med Östen. Men när Morris leker med Jarre är han jättestor. Det känns bra att det fungerar bra mellan Morris och Jarre. Med tanke på att Östen och han hade så roligt ihop. Sedan promenerade vi vidare. Vi gick samma promenad som igår. Jarre hittade en mobiltelefon. Lars plockade med sig den för att se om vi kunde få tag på ägaren. När vi hade promenerat en bit ringde telefonen. Lars svarade - upphittaren av en telefon. Mannen i andra ändan undrade vem Lars var. Han förklarade att han hade hittat telefonen och ville hitta dess ägare. Då berättade han som ringde att dom var ute och letade efter den. Lars förklarade vart vi var, och tre men kom gående. Då fick vi se att det var samma tre men som hade gått förbi vårt hus igår kväll, väldigt glada i hatten. Jarre hade skällt ut dom. Dom blev så tacksamma.



Morris och Jarre


Jag har blivit duktig att gå i trappor.




Måste vila lite ibland.

Det doftar gott över allt.


4 kommentarer:

  1. Vad härligt det är med ärliga människor...:))
    Kul att Jarre har fått sig en kompis som han kan leka med. Kul det ser ut när öronen börjar resa sig. Han e för söt den lille killen.

    SvaraRadera
  2. Vi försöker hälsa på så många hundar som möjligt. Vi hälsat på dom som vi känner och vet att dom är vaccinerade. Socialträning är viktigt för oss.

    SvaraRadera
  3. Så söt han e på örera...:)))

    SvaraRadera
  4. Absolut,det tycker vi också.

    SvaraRadera