måndag 28 september 2009

Igår hade vi ringträning i Lane-ryr, inför utställningarna som komma skall.





Inga och Gandi kom och kikade en sväng. Det var skönt att se att Gandi var pigg igen. Han har nämligen haft tarmvred.






Jarres bror Jasco.
Jarre var inte med under ringträningen för han har haltat i en vecka nu, så han fick inte lov att busa med sina syskon.Efter att vi hade varit i Lane-ryr åkte vi hem. Jarre hade så ont i benet så han skrek. Det hela slutade




Här på Skaras djursjukhus.
Där röntgade dom honom. Men bilderna blev inte bra, och dom ville se hur han svarade på medicinen han fick, så han fick stanna över natten. Dom kom fram till att han lider av benhinneinflemation. Så nu är det pencelin och vila som gäller. Om tre veckor skall vi på återbesök. Kan rekommendera Blåstjärnan skara. Lite längre att åka, Men personalen är inte så stressade som jag upplever att dom är i Göteborg.





6 kommentarer:

  1. Hej igen!
    Usch vad synd om Jarre men det är ju trots allt bra att inget är sönder i benet. Benhinneinflammation gör ju ruskigt ont men det går ju som tur är att bota. Sköt om er så ses vi:)

    SvaraRadera
  2. Det är skönt att det inte var något värre. Han svarar bra på medicinen. Han haltar inte så svårt nu, och han piper inte hela tiden längre. så det skall nog bli bra.

    SvaraRadera
  3. Ja ta vara på " lillen " nu så han blir frisk & kry.Inte roligt när dom inte mår bra. Det var ju gott att se att Gandi åter är sitt rätta jag igen .Blev lite paff.. det syns ju faktiskt på dina bilder att jag minskat lite i omfång...skit kul.:))Ta mer såna bilder ...hahahaha.
    Ha det gott och bränn er inte i solen så att ni kommer hem som ett par negrer..hihihi.
    Kram på er:)))

    SvaraRadera
  4. Jarre får vila nu och ha det gott. Synd att han inte får vara med i vårgårda. men men. jag lovar att ta fler sådanna bilder. Du måste smsa och ge oss lite resultat. kram på er med.

    SvaraRadera
  5. Blev ledsen nu när jag läste detta. Det blir bra ska du se..

    SvaraRadera
  6. Det skall nog ordna sig. bara han får vila. Lite svårt bara att säga till en 5 månader valp att du skall vila för du har ont i benet. Han säger: vadå matte jag vill leka.

    SvaraRadera