torsdag 26 november 2009

Nu har det hänt igen!

I fredags hjälpte mamma oss med en kisstur med Jarre. När hon öppnade dörren, mötes hon av att hela hallen var full i vadd. Mamma blev rädd för att han hade fått tag i en jacka. Men kom fram till att han hade dragit ut vadden ur sin biabädd. Han bet hål i den när han var liten valp. Nu hade han gjort hålet större, och jag hade lagat det med silvertejp. Men han hade fått ut vadden ändå. Lars var en snäll husse och puttade in vadden i bädden igen, och tejpade på nytt. Men idag när Lars kom hem möttes han med denna syn.



Så nu tröttnade Lars och vadden blev slängd. Vi hat lagt ett lakan över det som finns kvar av bädden. Tuggar han inte sönder lakanet kommer han få en ny bädd. Annars får han ha sin gamla ett tag till. Därmed basta!!!!

4 kommentarer:

  1. En sådan busig hund, hade nog tröttnat på att vara ensam. Farkas kan oxå bita sönder det han ligger på, men han har får ha sitt söndriga täcke tills han slutar med att tugga, så han är oxå en buse trots att han är så gammal nu.
    Ses på Söndag.

    SvaraRadera
  2. Här tuggas det på det som går att tuggas på. Man får hoppas att det är en period som är övergående.

    SvaraRadera
  3. Känner igen det där Anna! Tyvärr är det väl så med hanar, i alla fall de jag haft att den perioden är väldigt lång. Han får nog vänta på sin nya Bia-bädd. Han hade säkert kul under tiden:)
    Ingan

    SvaraRadera
  4. Jag tror att han hade jättekul när han höll på. känner att det är svårt att aktivera honom med något när han är ensam hemma. Han får tuggben när vi går. Men när det är slut så går han på annat. Han har leksaker också. Men dom tycker han nog inte är så roliga.

    SvaraRadera