söndag 25 oktober 2009

Vad gör man inte en lördagskväll?

Här har vi två underbara alien hundar. Dom har självlysande ögon, och aggressivt beteende. River gärna allt som kommer i deras väg. Så håll er undan!!!!!


Självklart är det Joyce som är och hälsar på Jarre. som han har längtat efter att få busa med syrran. Igår blev det tillfälle till det.




Senare på kvällen blev dom så trötta. Dom somnade båda två, efter att ha gett allt. Ingen tid skulle förspillas. Men orken tog slut.

Trött Jarre

En inte så mycket piggare Joyce.

5 kommentarer:

  1. Det ser riktigt skojigt ut. Vad lika de är trots att det är hane och tik. Kul för Jarre att få vara hund igen. Gott när de är så där utmattade:)
    Ha det gott!
    Ingan

    SvaraRadera
  2. Vilka roliga kort, förstår att Jarre och Joice hade det kul, härligt när de är belåtna och trötta, då vet man att de är nöjda.

    SvaraRadera
  3. Jag tror att vi hade en toppen trevlig kväll alla sex. Hade varit kul om vi träffades alla bloggare. Hundarna får träffas, och vi får en trevlig stund ihop. vad tycker ni om det?

    SvaraRadera
  4. Instämmer med dig Anna...vi hade det jätte trevligt hos er. Tänk vad kul om vi kunde cynka ett möte allihop det hade varit jättekul:))
    Fina kort!! mina blev inte så bra:(

    SvaraRadera